Det hele handler ikke om dig

I "Det hele handler ikke om dig" giver Niels Overgaard en introduktion til de antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening.

Den vestlige verden har aldrig haft st√łrre velstand, frihed og fred. Alligevel lever mange en stresset tilv√¶relse med angst og depression. I vores higen efter selvrealisering i en verden af uendelige muligheder mister vi meningen. I denne tankev√¶kkende, humoristiske og til tider provokerende bog giver Niels Overgaard med udgangspunkt i den stoiske filosofi fra antikken og sit personlige liv et svar p√•, hvordan vi finder ind til et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv.

På trods af flere tusind år siden sin oprindelse giver den stoiske filosofi stadig værdifuld indsigt i et meningsfyldt liv for det moderne menneske. Niels Overgaard præsenterer de klassiske dyder på en underholdende og vedkommende vis med personlige anekdoter om hans tidligere ikke-stoiske liv samt, hvordan filosofien kan anvendes konkret i arbejdsmæssige og private sammenhænge.

  • Forfatter: Niels Overgaard