⭐ Alder 0-10 år

Magiske, inspirerende personaliserede bøger med barnet i hovedrollen!

Historier.dk - den næste generation af personlige børnebøger

Historier.dk - byder børn indenfor i en verden af personlige børnebøger! Vores digitale bibliotek af gode historier i barnets øjenhøjde lægger op til mange gode stunder. Gode stunder hvor barnet kan fordybe sig i en personlig børnebog der taler til dem. Historier.dk er et stadigvæk voksende digitalt bibliotek.

Tilgængelig og sikker

With Historier.dk we want to make personalized children's books easily accessible and at the same time ensure high quality and safety when the child on his own explores the universe of personalized children's books

God børnelitteratur skal være lettilgængelig for alle børn! Vi kender alle Netflix, HBO og lignende måde at købe sig adgang til endeløse mængder af god musik og underholdning. Det er blandt andet disse hjemmesider der har været en stor inspiration til idéen om Historier.dk.

Vores app består af et digitalt bibliotek hvor udvalget af personlige bøger er stødt stigende. Historier.dk giver børn mulighed for og opleve hvordan personlige børnebøger på en helt unik og underholdende måde kan bringe magien tilbage til bøger.

Personlige børnebøger der tryllebinder

Velkommen til Historier.dk. Hjemmesiden der forvandler traditionelle personlige børnebøger til et nyt og spændende format, som børn vil blive inspireret af.

Børn elsker og få læst historier højt fra deres forældre, bedsteforældre og hvem der ellers måtte være klar på en hyggestund med en god bog. En personlig børnebog er næste generation af klassiske børnebøger. Vi kender alle de fantastiske eventyr af HC Andersen og husker hvordan vi selv har oplevet magien udspille sig under oplæsning af disse skønne historier.

En ubeskrivelig magi der nok bedst opleves når man lukker øjnene og fordybe sig i oplæsningen. Børn i dag har tonsvis af opmærksomhedskrævende elementer omkring dem dag ud og dag ind. Det er netop her, at personlige børnebøger kommer til sin ret. Målet er og skabe denne tryllebindende magi, som er draget af gennem mange, mange år - den magi man længes efter og vil have mere af dag efter dag, aften efter aften.

Det er netop den tryllebindende magi, som vi hos Historier.dk vil genskabe hos alle børn.

Hvad er en personlig børnebog?

En personlig børnebog er den perfekte måde hvorpå man kan fange sit barns fulde opmærksomhed over længere tid. Bogen inkluderer barnet i historien og skaber en fortælling der inspirerer og udfordrer fantasien på bedste vis.

Personlige børnebøger med navn gør barnet til hovedpersonen. Gennem de forskellige historier vil barnet få mange flotte titler, såsom: superhelten, opfinderen, racerkøreren og mange, mange andre. Det er kun fantasien der sætter grænser når barnet lytter med på historien og skaber sine egne forestillinger om hvordan det hele udspiller sig.

Barnets bedste venner er også med på rejsen

Uanset om man besidder titlen forælder, bedsteforælder eller lignende vil man uden tvivl have en speciel plads i barnets hjerte. Du vil komme med på rejsen i de personlige børnebøger!

Vi ønsker alle at dele gode oplevelser med dem vi har kær og hvorfor skulle en børnebog ikke netop også kunne dette. Du vil derfor, som historie oplæser - ofte opleve, at du selv indgår i barnets personlige børnebog på den ene eller anden måde. Du er barnets bedste ven!

Alle børn vil elske historien om hvordan de bekæmpede en drage med deres bedste ven ved deres side. Barnet er hovedpersonen og du, som oplæser - er ligeså ofte også med i større eller mindre grad.

Børn elsker at kunne genkende hverdagssituationer og blive inspireret til nye lege gennem oplæsning. Målet med vores personlige børnebøger er, at kunne skabe et fælles fodslag for en fantastisk fortælling gennem den gode historie hvor både barn og oplæser bliver inddraget.

Velkommen til Historier.dk - magien i personlige børneboger starter her!

rndrurl: